LABS 2021
Suport a la Creació

SARA PONS - clown

Artista clown per a tots els públics que introdueix moviments de danses japoneses.

En vols saber més? https://saraponscompany.com/ 

---

IMPROSEO PROJECT - teatre improvisació 

Companyia jove de teatre, actualment abocada a la improvisació, el teatre contemporani i projectes audiovisuals.
El seu eslògan: "Nueva generación, nueva comunicación, tu mente a un nuevo terreno de ficción".
 
Voleu contactar amb Improseo Project?
Instagram: @improseo
Correo: improseoproject@gmail.com
Twitch: Improseo
Teléfono: ‪602310816‬ / 688404941‬

---

SANDRA BARROSO - flamenc

---

 

INÉS BOZA - teatre dansa

---

BÁRBARA BALBO - flamenc

---

VANESA GÁLVEZ 'LA LIRIO' - flamenc

La Casa del Flamenco és un projecte artístic pedagògic en què es reuneixen diferents peces coreogràfiques i on s’usa la simbologia d’una casa per escenificar el ball flamenc. Cada habitació es correspon amb un ball flamenc i es repredenta amb una peça coreogràfica diferent.

Vanesa Gálvez, “La Lirio”
Coreògrafa, ballarina i pedagoga establerta a Barcelona, es mou entre la dansa espanyola i el flamenc. Graduada pel Conservatori Superior de Dansa de Barcelona (Institut del Teatre) en Pedagogia de la Dansa, ha dirigit i coreografiat diversos espectacles programats en teatre tant importants com el Palau de la Música Catalana. A més, coprotagonitza amb  Fabian Thomé l’espectacle “Desde el sofá” i durant catorze anys és la primera ballarina i assistent de coreografia a la Companyia Rafael Amargo. La seva inquietut per la creació i la investigació fa que stigui present en el panorama actual de l’escena flamenca de Barelona amb La Casa el Flamenco.

 ---

DONA CEA - CREA MUJER - teatre

Després del taller laboratori de clown amb Virginia Imaz treballant el VIATGE DE L’HEROÍNA aquest grup de dones ha decidit muntar l'obra per tots els públics: ENCUENTHADAS

"Fins ara tant en els contes com a les pel·lícula, teatre, etc. El viatge heroic el feien els homes, les dones quedaven relegades a papers secundaris de suport al Heroi. Ara comencen a haver algunes heroïnes com 'Mulan'. Nosaltres hem escollit contes clàssics i algun modern i hem treballat amb les protagonistes per tal que tinguin un viatge heroic (aconseguint els seus projectes, desitjos, objectius). Hem treballat sobre Blancaneus, Caperutxa Vermella, Pocahontas. Desmitificant el discurs patriarcal que alguns porten implícit."

 

 

 

Compartir