Labranza Kids
Barcelona Districte Cultural

Divendres 22 d'abril a les 18.00h

Preu: Gratuït. Aforament limitat. Reserva obligatòria

ESPECTACLE DE DANSA FAMILIAR

Labranza Kids és l'adaptació del projecte artístic LABRANZA per a infants de entre 6 i 16 anys que utilitza la figura del pagès i l'artista per identificar les semblances en els dos camps i veure com aquestes conviuen.

L'objectiu principal de la proposta del Colectivo Lamajara és fer que els infants connectin amb l'imaginari rural a través del moviment i la dansa. 

Aquesta versió s'aborda amb una visió contemporània i conceptual de la relació existent entre 'home - camp', 'ballarí - cos', el paisatge de camp dut a la geografia del cos, una comparativa constant de dos tipus de cossos que en el seu quotidià modifiquen el que els envolta des del seu moviment.

Labranza Kids ofereix als seus participants la possibilitat de conèixer d'una manera experimental el procés creatiu d'un espectacle de dansa acompanyats dels coreògrafs i ballarins del Col·lectiu Lamajara Dansa.

La crítica ha escrit:

“Una amalgama del món rural, el folklore, la comunitat i el joc, excel·lentment dirigit i coreografiat pels Lamajara i brillantment interpretat per aquest elenc de petits ballarins que ha deixat el públic estupefacte i ha arrencat entusiastes aplaudiments (més enllà d'amics i família). Un projecte esplèndid.”
(NÚRIA CAÑAMARES, RECOMANA.CAT)
https://recomana.cat/obres/labranza-kids/critica/nens-i-nenes-a-ballar-al-camp

 

---

 

Reserva entrada (gratuïta)https://besos.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=15&a=1703 

 

On: Escola Prim (Carrer de Bernat Metge, 20)

Compartir