Trobada d'Economia Social i Solidària
Cicle Cultural

El divendres 7 de juliol celebrarem la 5a Trobada d'Economia Social i Solidària davant del Centre Cívic!
 
Aquest any serà un espai perquè entitats, artesanes i petites productores amb valors d'ESS donin a conèixer el seu projecte. Us convidem a gaudir de tota la jornada amb nosaltres!
 
- A partir de les 17.30h: Fireta de projectes i mostra d'entitats en valors d'Economia Social i Solidària amb Gregal, Àmbar Prim, Clothera, Taula Eix Pere IV, Tirabec, Minerfran, Biblioteca de les Coses, Colla Gegantera, Néctar Cosmètica Natural, Color y arte, Crea Algo, Art de Barri i Rec Barcelona.
 
- 18.30h: Presentació del Projecte d'Escocells del barri en col·laboració amb La Fàbrica i el Casal Infantil del Vaixell
 
- 19h: Formació: Quines eines tinc per passar de la idea a l'acció? Passos per emprendre en ESS a càrrec de Barcelona Activa
 
- 20.30h: Sopar comunitari dinamitzat pel Pla de Desenvolupament Comunitari. Tàpes a càrrec de Ça Kanam, la Kantina Migrante i la Magia de la Cocina (o porta alguna cosa de menjar i comparteix-la!)
 
- 21.30h: Espectacle musical dinamitzat per PD COMBOI (i actuació prèvia sorpresa!)
 
US HI ESPEREM!
 

Què és l’Economia Social i Solidària?

És el conjunt d’iniciatives socioeconòmiques, formals o informals, individuals o col·lectives, que prioritzen la satisfacció de les necessitats de les persones per sobre del lucre. També es caracteritzen perquè són independents respecte als poders públics, actuen orientades per valors com l’equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat, i també, són promotores de canvi social.

Compartir