Músika al barri: Lil Russia + Lírica de trobadors + KURDA, NYEST i ES-PERA (KNP) + Artistes del barri (Pinya colada)
Concert

Divendres 27 de maig a partir de les 19h

Preu: Gratuït

Concert al carrer! Aquest més a l'escenari del Músika al barri:

Per començar: micro obert!

Seguirem amb:

LIL RUSSIA (rap)

Lil Russia és una rapera de l’escena Underground de Barcelona que poc a poc es va fent un nom a l’escena catalana. De l’extraradi de Barcelona, la montcadenca treballa colze a colze amb Jahzzmvn, el productor granadí i resident del barri de Sants, que fusiona els versos combatius i feministes de la rapera amb unes instrumentals explosives apropant-se al so dels carrers. El rap és l’essència d’aquest tàndem però són molts els sons que nodreixen la seva música.

LÍRICA DE TROBADORS (hip-hop)

Lírica de Trobadors és una agrupació de Rap dels MC’s: J.A.N, Kobe Sona i Ruba. Neix a principis de 2017 a la Vila de Gràcia. Apostem per una producció pròpia i autogestionada del nostre projecte nodrit de la cultura Hip Hop per així apropar-la al nostre entorn. Des de “El Refugi”, Entre nosaltres, a l’habitació d’un dels integrants del grup, hem realitzat totes les parts de la producció i posteriors: gravació, mescla, master i distribució. A més, ens hem rodejat d’un entorn molt proper per donar a la discografia un perspectiva col.lectiva com per confecció de Samarretes i Dessuadores (llukis Design) i Videoclips ( Sucari Film, DU Movie, Dunkan, Jota photos). Des de l’inici del projecte hem ofert concerts i hem fet pública la nostra música tant en contingut audiovisual al nostre canal de YouTube en forma de singles, com en altres plataformes musicals en recopilacions de les cançons (Spotify, Band Camp, Amazon Music, Apple Music,…).

KURDA, NYEST i ES-PERA (KNP) (rap combatiu)

K.N.P és un grup de rap combatiu que sorgeix el 2019 amb presència femenina  del districte de ciutat vella de Barcelona.  Està compost per La Kurda del Raval, Nyest i Dj. Es-pera. K.N.P és un retorn al estil rap dels 90, amb ritmes boom bap i el seu contingut plasma  temàtica de denúncia social, empoderament femení i experiencies en el barri del Raval.

K.N.P és un grup reaccionari on ha tingut molta presència i s'ha donat a conèixer aquest últim any 2021 a nombroses concentracions i esdeveniments amb finalitat social, i en espais feministes reivindicatius. Utiltzen les lletres com a mitjà de denúncia social, reivindicant els drets i la dignitat de les persones.
Actualment K.N.P està elaborant el seu primer disc per tal de solidificar-se com a grup i seguir endavant amb la seva trajectoria musical.
 
Artistes del Barri: Pinya Colada (trapeton feminista)

On: Davant del Centre Cívic Besòs
Adreça: Rambla Prim, 87

Compartir