Músika al barri: Ander Draw & Azulinogena + OTRA COSA + Nautas Loops
Concert

Divendres 29 de setembre a les 20.30h

Preu: Gratuït

A les 20.30h hi haurà MICRO OBERT! 

I a partir de les 21h actuarà:

AZULINOGENA & ANDER DRAW

Unió formada el 2022 per dos artistes compromesos amb difondre un missatge d'autoconeixement i consciència a través de la música. La veu, líriques, potència i posada en escena d'Azulinogena la fa una artista completa i explosiva. Ander Draw l'acompanya en els controls amb la millor selecció d'instrumentals, a la veu i amb la seva capacitat de rapejar a gran velocitat.

Junts, uneixen les seves forces per donar un xou d'alta qualitat, que captivarà els vostres sentits en un viatge de sons i contingut essencial per al creixement personal.

OTRA COSA

Otra cosa son un grup emergent format per @gesebe.10 i @roczeta. Ajuntats per la sort del destí i la passió futbolera, porten un estil singular dominat pel hip-hop i amb pinzellades de reggae. Es conjuguen les lletres rap de Roczeta amb la increïble veu de GeSeBé. Les tornades enganxoses no te les podràs treure del cap!

NAUTAS LOOPS

Nautas Loops és un duet musical fundat l'any 2018 a Barcelona, integrat per Sebastián (veu / beatbox / guitarra / loop station) i Rodrigo (violí / baix / maraques / teclats). Connectats a una loop station, barregen estils com Rap, cúmbia, psicodèlia i altres ritmes del Carib i el Mediterrani. Ho fan tot en viu perquè sigui un xou per ballar i observar. El virtuosisme al violí, el beatbox com a percussió principal i unes lletres que van des de la protesta social fins a l'humor, caracteritzen el duo.

A dia d'avui han publicat dos àlbums i han tocat a vuit països diferents: el Marroc, Eslovàquia, República Txeca, Croàcia, Àustria, Alemanya, França i Suïssa.

 

On: Davant del Centre Cívic del Besòs i el Maresme
Adreça: Rambla Prim, 87

Telèfon: 932564901
Email: info@ccbesos.org

Compartir