Condicions dels cursos i tallers
Cursos i tallers

CONDICIONS

- Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

- Els cursos i tallers són trimestrals, s’iniciaran a partir del 8 d'abril del 2024, i els preus corresponen a la totalitat de les sessions.

- En cap cas es reservarà plaça per telèfon. 

- Les places són limitades en totes les activitats. 

- Els cursos gratuïts són subvencionats i requereixen compromís. Si faltes a dues classes consecutives sense avisar, automàticament es donarà de baixa la teva plaça i es trucarà a la següent persona de la llista d’espera.

- Si un taller té diferents nivells (iniciació, intermedi o avançat), només pots apuntar-te al nivell que correspongui. En el cas de tenir interès en més d’un nivell, se’t posaria a la llista d’espera i s’acceptaria la plaça només si sobren places.

- Un cop realitzada una inscripció només es retornaran els diners, o es podrà fer canvi de taller, en cas que el Centre Cívic suspengui el curs.

- El Centre Cívic es reserva el dret de suspendre un curs si no s’arriba al mínim d’inscripcions.

- El centre es reserva el dret de variar la programació, l’horari, el professor o la ubicació d’una activitat si ho considera necessari. En cas d’anul·lació d’alguna sessió, aquesta serà recuperada tan aviat com es pugui. En cap cas això implicarà un retorn de l’import o un canvi del curs a l’alumnat.

- La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. 

- Pel que fa al desenvolupament dels tallers, seguirem sempre les indicacions sanitàries de les autoritats competents.

 

DESCOMPTES I REDUCCIÓ DE TARIFES

- Per beneficiar-se de reduccions de tarifes o descomptes (situació d’atur i discapacitat) cal presentar la documentació i fer la inscripció presencialment al centre en les dates d’inscripció i aportant la documentació requerida des d’un inici. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre i no és acumulable a altres tipus de descomptes o als tallers amb preus reduïts.

 - Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic. No acumulables a altres tipus de descomptes.

 

 

Si tens dubtes, contacta'ns trucant al 93 256 49 01 o enviant-nos un mail a info@ccbesos.org 

Compartir