Fem pinya contra el canvi climàtic

L’equip de projecte “Fem Pinya contra el canvi climàtic”, llança una guia interactiva i de bones pràctiques en equipaments culturals de municipis de l’Àrea Metropolitana.

Aquest projecte ha estat coordinat per un equip de diverses entitats públiques i privades signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.  Amb la premisa que en les properes dècades serà necessari adaptar-se a una nova manera de viure i canviar hàbits i valors en la ciutadania, l’objectiu de l’equip de treball va ser proposar maneres i eines per facilitar aquesta transició a través dels agents culturals de la ciutat.

Amb la guia “Fem Pinya contra el canvi climàtic” es pretén que aquests puguin tenir un rol actiu per revertir la situació actual davant el canvi climàtic. Es donen consells, es fan propostes i es mostren experiències d’equipaments existents a Barcelona per tal de crear xarxa i fer una revisió de les propostes educatives i culturals existents amb l’objectiu d’integrar-hi la variable climàtica. Així, la guia serà útil per a programadors/res, talleristes i usuaris/es finals dels centres cívics, ja que s’ha incorporat consells, recursos i propostes per cada un d’ells.

 

Compartir