Singulars per a tallers culturals
#CCElCollDesDeCasa

Expressió i moviment

Que el fet d'haver-se de quedar a casa no sigui una excusa per no aixecar-se del sofà i fer una mica d'exercici. Els nostres talleristes us animen a continuar ballant i passar una bona estona. 

El nostre professor de Zumba, Enrique Dorado, ens ha preparat aquestes sessions/classes aptes per a tota la família!

sessió1  

sessió2

La nostra tallerista de Dancehall, Geraldine Tabares, ens recomana dos documentals per descobrir la cultura i els orígens d'aquest ball jamaicà: "Back to basics" i "Hit me with music"

També és membre d'una formació artística de ball i música que es diuen Red Wine Inity, pot estar al cas dels seus balls i projectes a través del seu instagram @RedWineInity

Una de les nostres professores del taller de cant, Romina Krieger, ens envia aquesta proposta de promoció de l'òpera tant per a que els joves (i no tant joves) s'acostin aquesta disciplina musical. Vídeo1 Video2


Salut i benestar

La nostra professora de Ioga, Anna Mas, ens envia aquests vídeos per practicar cada matí la salutació al sol i alguns exercicis més. 

Aquests dies de confinament tampoc són excusa per deixar de tonificar, estirar i corregir les males postures que agafa el nostre cos. Per aquest motiu els companys d'Air Active ens proposen reptes i exercicis per mantenir el nostre cos en forma. 

 

 

Compartir