Altres singulars propostes (música, teatre, cine, art, lectura)
#CCElCollDesDeCasa

Ha estat molt sorprenent comprovar com aquests dies de confinament el món de la cultura i el lleure s'ha volcat plenament amb les persones i s'han generat una infinitat de propostes virtuals per passar el confinament de la manera més entretinguda possible, n'hi ha tantes que no te les acabaràs!

A continuació hem fet un petit recull per a tots els gustos: des del món de la lectura, passant per fer visites a museus, teatres i sales de concerts i descobrir sinó ho sabies ja que al nostre centre està ubicada Ràdio Gràcia. Posa't còmode que se'ns ha girat feina!

LITERATURA

eBibliocat Si ja t'has acabat tots els llibres que et vas agafar l'últim cop que vas anar a la biblioteca no pateixis, tenen un catàleg de llibres digitals que no ha tancat. Es diu eBibliocat i funciona igual que la vostra biblioteca habitual, podreu accedir a qualsevol llibre amb el vostre carnet: primer us identifiqueu amb el vostre número de carnet i la contrasenya. Un cop dins, podeu buscar el material que vulgueu.

CINEMA

ebibliocat.efilm és el nou servei de les biblioteques que incorpora més de 2.300 títols de pel·lícules per visualitzar en línia. Aquest catàleg que s’ofereix inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals.

CONCERTS I MÚSICA

L'Auditori a casa Ets un fan de la música en directe? Has escoltat mai una orquestra en directe a l'Auditori? Doncs ara ho pots fer. L'auditori obre les seves portes i fa accessibles alguns dels millors concerts que han fet últimament. 

Palau Digital Una altra opció per a poder escoltar com sona un concert dins d'aquest fantàstic temple dels amants de la música. El Palau de la Música de Catalunya també té una gran quantitat de continguts de divulgació, concerts i visites virtuals per saciar la vostra set de música i coneixement. 

MUSEUS

El Museu del Disseny proposa un recorregut virtual per les seves exposicions permanents i  així com una visita virtual de "El cos vestit".

Si entres a la pàgina web d'el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) també podràs gaudir dels seus interessants itineraris virtuals de la seva col·lecció. 

Pots fer una visita virtual al Museu Etnològic i de Cultures del Món

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes convida a explorar la web interactiva "Rere els murs del monestir" que conté informació única sobre la història i les etapes constructives al cenobi. És com fer una visita virtual del tot el procés de construcció del monestir. 

També el Museu Frederic Marès ofereix l'opció de fer un tour virtual pel Museu, de la part d’Escultura i Gabinet col·leccionista, a més de visitar les seves col·leccions en línia.

FOTOGRAFIA

A l’Arxiu Fotogràfic es pot realitzar una visita virtual a les seves instal·lacions així com al catàleg en línia per veure fotografies dels fons de l'Arxiu Fotogràfic i dels altres arxius municipals.

TEATRE

El Teatre Lliure ofereix la seva última obra Jane Eyre: una autobiografia amb l'actriu Ariadna Gil: #LLIUREALSOFÀ

El Liceu ens brinda l'oportunitat de veure algunes òperes de les últimes temporades: #ELLICEUACASA

El grup Focus també ens permet veure vàries de les seves produccions de més èxit. #TEATREACASA

La SalaFlyHard també mostra en obert les seves produccions més exitoses del últims anys: SF TV

El "Llarg dinar de Nadal" és el muntatge de La Ruta 40 que narra la història de gairebé un segle de dinars de Nadal d’una família, retratada amb tocs d'humor, drama, tristesa i melangia en 60 minuts. RUTA40

FAIRFLYde la companyia La Calòrica ha estat tot una sorpresa per l'èxit que ha rebut del públic. 

I per als petits de la casa us recomanem:

- Visitar el canal de youtube de la companyia Baldufa Teatre

- La companyia Viu el Teatre ens ofereix el seu espectacle CineMúsica per a petita infància (de 0 a 4 anys) (contrasenya: cinemusica).

- Un clàssic renovat per la dramatúrga Marta Buchaca Alícia en el país de les meravelles (contrasenya: aliciameravellesmusical)

- Monti & Cia han fet un espectacle en homenatge a l'ofici dels pallassos: Rhum

RÀDIO

Ràdio Gràcia També pots seure, relaxar-te... i escoltar la ràdio! Sabies que al centre cívic el Coll-La Bruguera està ubicada Ràdio Gràcia? Veïns i veïnes fa temps que ens informen i ens amenitzen amb programes que t'animem a descobrir i gaudir. 

 

Compartir