Singulars Sostenibilitat

En aquest temps de confinament obligat el centre cívic manté el seu compromís en donar a conèixer i difondre les iniciatives i experiències de bones pràctiques sostenibles que es duen a terme a Barcelona i arreu del país, des de la sensibilització i l’educació ambiental.

Us proposem entrar a diversos webs on trobareu molta informació sobre recursos, iniciatives i experiències de sostenibilitat en diferents àmbits.

Barcelona Sostenible Enllaç a i’informatiu de la Xarxa Barcelona sostenible, de la qual el centre cívic en forma part activa, com moltíssimes entitatsgrups i empreses de la Ciutat. 

Fàbrica del Sol Enllaç a aquest equipament de ciutatfonamental en la dinamització i difusió de tota mena d’iniciatives i recursos ambientals 

Ecologia Urbana Interessant per temes d’agricultura urbana ecològica i consum responsable. 

Canvi Climàtic Informació sobre el canvi climàtic des de la Generalitat. 

Ritme Natura Interessant per observar la natura des del balcó o la finestra.

Agroecologia El llibres en poden obrir moltes portes aquest dies que no hem de sortir de casa. Per aquelles persones interessades en l'#agroecologia i la #permacultura, us compartim aquesta web on podeu trobar 450 lectures sobre aquestes temàtiques, totes gratuïtes!

El Cicle Primavera Verda d'aquest any (previst per al mes de maig) es centrarà en l'Emergència Climàtica. En aquest ENLLAÇ es reflexiona sobre el Consum Conscient, també aplicable en el nostre dia a dia tot i el confinament.

Compartir