Convocatòria Oberta
Participa a l'exposició col·lectiva del mes de març

CONVOCATÒRIA

Si deixem d’experimentar la natura com quelcom separat de nosaltres, ens adonem que el canvi climàtic no només està destruint els nostres paisatges, si no que també emmalalteix els nostres propis cossos amb tota mena de tòxics i aliments transgènics.

Davant de l’emergència climàtica, la pràctica i difusió dels pensaments ecofeministes i de decreixement són més urgents que mai. L’ecofeminisme ens convida a recuperar els sabers ancestrals i a reconnectar-nos amb la natura per tal de combatre el sistema capitalista patriarcal en el que ens estem enfonsant, literalment. Busquem obres que reivindiquin noves maneres de fer i de viure, des de les cures i els afectes com a sustentadores de la vida.

Volem mostrar projectes que ens redescobreixin el sabers ancestrals de les dones, el valor del camp i la importància de cultivar una mirada biocentrista.

COM PARTICIPAR

La convocatòria s’adreça a artistes i creadores de totes les edats i nivells que s’identifiquin com a dones. Per participar, cal omplir aquest formulari abans del 23 de gener de 2022.

SOBRE EL CICLE aDONA't

aDONA’t és un cicle feminista participatiu arrelat al barri del Coll i que celebrarà la seva 16ena edició el març del 2022.

El cicle promou un treball de sensibilització sobre les desigualtats de gènere i les seves problemàtiques abordant-les des de diferents àmbits i amb un caràcter transformador.

L’edició de 2022 es centrarà en la recuperació de la saviesa de les dones al llarg de la història així com tots aquells coneixements que han estat silenciats.

INFORMACIÓ I DATES

Dates de la convocatòria: del 13 de desembre de 2021 al 23 de gener de 2022.

Comunicació del les obres seleccionades: primera setmana de febrer.

Dates Exposició: del 4 al 31 de març.

Espai expositiu: Centre Cívic El Coll- La Bruguera

Formats acceptats: fotografia, dibuix, il·lustració, pintura, art tèxtil de petit format i fanzines.
Es podrà presentar tant obra individual com una sèrie.

El Centre Cívic es compromet a fer difusió de les artistes seleccionades i les seves obres a través dels seus canals habituals de comunicació.

Descarrega les bases

 

Si teniu dubtes, podeu escriure a ccelcoll@ccelcoll.org o trucar al 93 256 28 77

 

Compartir