Convocatòria oberta aDona't 2024
La màquina sensible i les polítiques de l'amor

27/11/2023 > 14/01/2024

LA MÀQUINA SENSIBLE I LES POLÍTIQUES DE L’AMOR

El Centre Cívic del Coll us convida a enviar les vostres propostes per a l’exposició col·lectiva “La màquina sensible i les polítiques de l’amor”, programada pel març de 2024 i emmarcada dins del cicle feminista aDONA’t.

Convocatòria

L’amor és una acció, mai és només un sentiment - bell hooks

La manera en què construïm les relacions humanes sembla haver canviat dràsticament durant les últimes dècades. Tot i això, moltes de les idees sobre com ens relacionem i què constitueix un vincle afectiu romanen inamovibles dins de l’imaginari col·lectiu. Això, juntament amb la manca de nous models i referents, conforma un ampli terreny per explorar i ple de preguntes: A qui beneficia i de quina manera la perpetuació de l’status quo relacional en el qual ens trobem socialment instal·lades? Què hi ha de natural i què de cultural en la manera en què ens vinculem? Com creem nous imaginaris relacionals?

Busquem obres que convidin a la reflexió i també que proposin idees, eines i accions artístiques per a la creació col·lectiva d’aquests nous imaginaris.

Formats Acceptats: Acceptem tot tipus de disciplines artístiques sempre que s’adaptin a l’espai expositiu del centre i la seva exhibició sigui segura per a les usuàries. Es podrà presentar tant obra individual com sèries.

Com participar

La convocatòria s’adreça a artistes i creadores de totes les edats i gèneres. Per a participar, cal omplir aquest formulari abans del 14 de gener de 2024.

Inici d'inscripció: 27/11/2023
Fi d'inscripció: 14/01/2024

Compartir