Sovint la nostra alimentació contribueix a reproduir lògiques colonials que afecten la població del sud global. Molts dels productes que mengem provenen de plantacions on es vulneren sistemàticament els drets de les agricultores i a més requereixen uns processos de producció i transport que tenen un gran impacte ecològic. Per això us proposem fer un taller de ceviche en què substituirem alguns ingredients importats per un producte que tenim ben a la vora i que ens és desconegut: les fulles de la figuera de moro o chumbera. Veurem que és possible tant fer un ceviche vegà de nopals com un de peix de les nostres llotges, 100% de proximitat. Reivindicarem els sabers de tres grups de dones d'orígens diferents, que han treballat de manera conjunta per hackejar algunes receptes tradicionals mexicanes amb els productes de la terra. Vine a aprendre, tastar-lesi a reflexionar sobre l’alimentaciócom un acte polític!
Les inscripcions a les activitats queden aplaçades fins a nou avís. Per a més informació poseu-vos en contacte amb el centre a ccelsortidor@bcn.cat