Cuina veneçolana

Trencar estereotips, prejudicis i barreres culturals és un dels objectius principals d’Abrazo Cultural, associació que ofereix cursos i tallers impartits per persones refugiades i migrants de països en conflicte o estigmatitzats. Recuperem una de les receptes que vam preparar al taller de cuina veneçolana de fa uns mesos: les delicioses i saboroses cachapas, un dels plats més característics d’aquesta gastronomia. Perquè amb A taula des de casa també volem donar la volta al món sense sortir de casa.

Ingredients: 

Blat de moro mòlt
Llet
Sal
Sucre

Farciments:
Carn emmetxada
Formatge
Pernil
Alvocat

Elaboració:
1. Barregem tots els ingredients fins a aconseguir una massa consistent que es pugui expandir com una truita.
2. Deixem reposar durant mitja hora.
3. Escalfem la paella per a la cocció
4. Estirem la massa sobre la paella en forma circular
5. Posem els ingredients al gust. Un cop cuit, pleguem la massa

Compartir