Arròs al forn

Ingredients per a 4 persones:

350 grs d'arròs
¼ kg de cigrons.
½ kg de peu de porc
1 orella de porc
1 cap d'alls
1 tomàquet
1 patata petita
safrà
julivert
oli
sal

Preparació:

Es posen els cigrons en remull la nit anterior.


Els peus de porc es parteixen en 4 trossos i l'orella es parteix en quadradets mitjans

Els trossos de porc es sofregeix en oli

En una olla amb aigua bullint, es tiren els cigrons i els trossos de porc sofregits, se li afegeix una mica de sal i es deixa bullir durant 40/60 minuts.

Es fa un sofregit amb el cap d'alls i les patates tallades a rodanxes molt fines, s'aparta i es sofregeix el tomàquet.

En una cassola de forn, millor si és de fang, es tira el sofregit, de tomàquet, l'arròs, els cigrons, el porc i el brou que ha resultat de bullir cigrons i porc. (Dues tasses de brou per una d'arròs).

El cap d'alls es posa al centre i les patates voltant.

Forn 180º, amunt i avall, de ¾ a 1 hora. Ha de quedar sec.

Recepta de Dora Carpio

Compartir