Triangles de full farcits de cabell d'àngel

Ingredients:  

  • 1 massa de pasta de full rectangular
  • Cabell d'àngel
  • Ametlla filetejada, o pinyons
  • sucre
  • 1 ou

Elaboració:

  1. Es bat l'ou.
  2. Es desenrotlla la massa de pasta de full i s'estén una capa de cabell d'àngel, sobre la meitat de la massa, la quantitat, a gust de cadascú, deixant-li un ditet per la vora sense cobrir, que s'untarà amb l'ou batut, per que a l'doblar la massa, s'enganxi millor.
  3. Un cop doblegada la massa, i ben enganxada per la vora, es talla en triangles.
  4. Es pot aprofitar el paper on venia embolicat la pasta de full i posar-lo en una safata de forn 
  5. Col · locar els triangles a la safata de forn, untar els triangles amb l'ou batut, posar l'ametlla filetejada i escampar-hi sucre.
  6. Coure al forn a 200 graus per dalt i per baix uns 20 minuts, fins que estiguin daurats.
  7. Aquesta recepta també es pot fer amb la pasta de full doblegat i sense tallar, però a mi m'agrada mes tallat en triangles perquè no es trenca i es mengen millor.

Recepta de Dora Carpio

Compartir