Triangles de full farcits de cabell d'àngel
Ingredients:
- 1 massa de pasta de full rectangular
- Cabell d'àngel
- Ametlla filetejada, o pinyons
- sucre
- 1 ou
Elaboració:
- Es bat l'ou.
- Es desenrotlla la massa de pasta de full i s'estén una capa de cabell d'àngel, sobre la meitat de la massa, la quantitat, a gust de cadascú, deixant-li un ditet per la vora sense cobrir, que s'untarà amb l'ou batut, per que a l'doblar la massa, s'enganxi millor.
- Un cop doblegada la massa, i ben enganxada per la vora, es talla en triangles.
- Es pot aprofitar el paper on venia embolicat la pasta de full i posar-lo en una safata de forn
- Col · locar els triangles a la safata de forn, untar els triangles amb l'ou batut, posar l'ametlla filetejada i escampar-hi sucre.
- Coure al forn a 200 graus per dalt i per baix uns 20 minuts, fins que estiguin daurats.
- Aquesta recepta també es pot fer amb la pasta de full doblegat i sense tallar, però a mi m'agrada mes tallat en triangles perquè no es trenca i es mengen millor.
Recepta de Dora Carpio