Pastís de pastanaga

PASTÍS DE PASTANAGA
 
Ingredients:
 12:29:50 PM
  • 750 grams de pastanaga trinxada
  • 300 grams d’avellana crua trinxada
  • 200 grams de farina
  • 500 grams de sucre de canya
  • 6 ous
  • Suc d’una llimona petita
  • Tros de gingebre ratllat
  • 1,5 sobre de llevat
 
Preparació: 
 
  1. Barregem la pastanaga trinxada, l’avellana, la farina i el sucre amb la batedora. 
  2. Separem les clares dels  ous i, al final, quan estiguin al punt de neu, li afegim a la massa.
  3. Amb el forn calent, la primera part de la cocció ha de ser a  250º durant 20’ fins que pugi (sense obrir la porta) i desprès a 180º fins que estigui cuit (cal punxar-lo per comprovar-ho).
 
Les quantitats són per a un  pastís gros; també donen per repartir-ho en dos motlles, i serà més fàcil de coure.
 
Recepta familiar del pastís de pastanaga de la Colometa Vilà, de Sant Andreu de Palomar des de l’any 1950
 
Recepta de TINTSIPINS

Compartir