Macarrons

Ingredients:
  • 250 gr. de macarrons de la casa @pastasanmartí 
  • 2 cebes
  • 1 dent d’all
  • 5 tomàquets madurs
  • 250 gr. de llonganissa (botifarra crua/salsitxa)
  • 100 gr. pernil salat
  • 1 llauna de paté de fetge gras de @collverdfoie
  • 100 gr. de formatge ratllat de @cadi_cooperativa
  • 50 gr. de mantega de @cadi_cooperativa
  • oli de @josepforaster, sal, pebre negre.
Preparació:
 
1.- Bullim la pasta, escorrem i remullem.
2.- Fem un sofregit amb la ceba, l’all i els tomàquets.
3.- Quan ho tenim mig sofregit hi posem les carns a trocets. Quan està tot rosset hi barregem els macarrons.
4.-Ho posem tot en una safata del forn i ho condimentem amb la sal, l’oli i el pebre negre.
5.- Escampem trocets de mantega, ho espolsem amb el formatge i ho posem al forn.
 
Recepta de TINTS I PINS

Compartir