Alimentació resilient: La cuina d'abans com a resposta a la sostenibilitat en temps de crisi

Dijous
De 18 a 20h

21/01/2021
Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia

Històricament la cuina com a disciplina ha estat sempre el centre de la presa de decisions econòmiques i ecològiques que més ha influït a la comunitat, i aquestes decisions no només configuraven i repercutien en la salut i qualitat de vida sinó que estaven encaminades a garantir una correcta distribució i inversió dels recursos disponibles a llarg termini per treure’n el màxim rendiment possible.

Les últimes dècades ens hem desvinculat de la presa de decisions relacionades amb la nostra alimentació per delegar-la en aquells agents que ara mateix ocupen el tron on tradicionalment seia la cuina. En aquest taller veurem com n’és d’imprescindible recuperar més d’un milió i mig d’anys de sabers i tècniques generats al voltant dels fogons per avançar cap a la sobirania alimentària i la sostenibilitat.

A càrrec de Maria Nicolau, cuinera d'El Ferrer de Tall

Taller virtual a través de la plataforma Zoom

Inscripcions en línia: https://bit.ly/33PzJMI

Inici d'inscripció: 14/12/2020

Compartir