Com accedir als tallers en línia

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, les activitats formatives d'aquest hivern començaran impartint-se en línia com a mínim durant les setmanes en què es preveu que la situació epidemiològica serà de risc alt. 

Per això t'expliquem tot el que has de tenir en compte per seguir els tallers des de casa

1. Les classes online es fan a través de la plataforma Zoom

2. En cas que decideixis utilitzar l’ordinador no és necessari instal·lar l’aplicació. Es pot accedir a classe des del navegador habitual. En canvi, si decideixes fer-ho des del mòbil o una tauleta sí que cal descarregar l’app.

3. T'enviarem un email amb l'enllaç per poder entrar a cada sessió del taller. Quan cliquis l'enllaç, et donarem accés a l'aula virtual.

4. En entrar hauràs d’escriure el teu nom i cognom perquè puguem passar llista a mesura que totes les persones aneu accedint a la classe.

5. Per tal que la classe sigui fluida, posarem en silenci els micròfons de totes les alumnes. Si algú vol participar, podrà escriure a través del xat i una persona de l’equip del centre que moderarà la conversa li donarà el torn de paraula i li activarà el micròfon.

6. Aquesta mateixa persona també estarà connectada a la classe 15 minuts abans de començar per resoldre els possibles dubtes sobre el procediment, de manera que en començar la classe tothom hagi pogut accedir i familiaritzar-se amb les eines (micròfon, càmera, xat...). 

Tutorials de Zoom en vídeo 

Més informació al web de Centres Cívics de Barcelona 

Compartir