PINA PINTADO & MIMI ROBIN
Cantautores

Com a mostra del Grau superior en veu del Taller de Músics – Escola Superior d’Estudis Musicals, que ofereix una formació específica dirigida als cantants interessats en la creació de cançons, on es treballen les competències de la modalitat de veu i es potencien tots els aspectes de la creació de repertori de composicions pròpies, Pina Pintado i Mimi Robin presenten les cançons.

Pina Pintado és una cantautora d’estil pop que busca expressar amb la música allò que les paraules no poden fer per si soles, tant en anglès, castellà i català.

La Mimi Robin és una cantautora que, gràcies a la seva estada a Escòcia, escriu cançons pop folk que ens transporten a l’escena musical britànica amb calidesa i honestedat.

Reserva d'entrades: https://bit.ly/3jp07HS

Música Z és el cicle musical de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona que apropa els coneixements de l’alumnat de les Escoles Superiors de Música Jam Session, Taller de Músics i Conservatori Superior de Música del Liceu als diferents districtes de la ciutat, en una experiència musical propera i compartida.

Per als músics, actuar davant del públic és una part fonamental del procés d’aprenentatge i adquisició d’experiència. Per al públic és una oportunitat per conèixer com es formen els futurs talents, així com descobrir la diversitat d’estils i llenguatges musicals.


Compartir