THE LEFTOVERS
Formació instrumental i vocal

Dijous, a les 19h

16/02/2023
Preu: Gratuït

El combo de pedagogia del Taller de Músics és una formació composta per quatre veus, saxòfon, violí, piano, baix elèctric i bateria amb un repertori eclèctic que va des del rythm & blues a les melodies de musicals, passant per soul, jazz i, fins i tot, ska. La presentació és una mostra de la pluralitat estilística de les músiques actuals i la importància de la tímbrica per sobre d’altres elements que intervenen en l’arranjament.

INTÈRPRETS

Laia Castillo, veu

Olivia Fernández-Cid, veu

Irene Posada, veu

Yasmina El Hamri, veu i flauta travessera

Eloi Tomàs, saxo

Silvia Manuela Marín, violí

Marta Palací, piano

Martí Solé, baix elèctric

Eugenia Ferrari, bateria

Reserva d'entrades: https://bit.ly/3YCqxGh

Música Z és el cicle musical de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona que apropa els coneixements de l’alumnat de les Escoles Superiors de Música Jam Session, Taller de Músics i Conservatori Superior de Música del Liceu als diferents districtes de la ciutat, en una experiència musical propera i compartida.

Per als músics, actuar davant del públic és una part fonamental del procés d’aprenentatge i adquisició d’experiència. Per al públic és una oportunitat per conèixer com es formen els futurs talents, així com descobrir la diversitat d’estils i llenguatges musicals. 

Inici d'inscripció: 23/01/2023

Compartir