ALICE MARCON & LAURA XIU
Cantautores

Dijous, a les 19h

30/03/2023
Preu: Gratuït

Com a mostra del Grau Superior en Veu del Taller de Músics Escola Superior d’Estudis Musicals, que ofereix una formació específica dirigida als cantants interessats en la creació de cançons, on es treballen les competències de la modalitat de veu i es potencien tots els aspectes de la creació de repertori de composicions pròpies, Alice Marcon i Laura Xiu presenten les seves composicions.

Xiu estudia al Taller de Músics, després de dedicar-se a la interpretació. La seva mostra presenta un recull de cançons on es barregen els estils clàssics amb un so més nou i urbà. Publicarà el seu primer treball l’any vinent.

INTÈRPRETS

Alice Marcon, veu

Laura Xiu, veu

Reserva d'entrades: https://bit.ly/3hI6DJo 

Música Z és el cicle musical de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona que apropa els coneixements de l’alumnat de les Escoles Superiors de Música Jam Session, Taller de Músics i Conservatori Superior de Música del Liceu als diferents districtes de la ciutat, en una experiència musical propera i compartida.

Per als músics, actuar davant del públic és una part fonamental del procés d’aprenentatge i adquisició d’experiència. Per al públic és una oportunitat per conèixer com es formen els futurs talents, així com descobrir la diversitat d’estils i llenguatges musicals.

Compartir