General

Aquest curs… cap butaca buida!

0
Durant aquest nou curs ens hem proposat que es puguin aprofitar totes les reserves a les activitats gratuïtes del centre cívic.

De vegades, quan comença una activitat, ens trobem en una situació com la següent: encara que les localitats s’han esgotat des de fa dies i no es pot fer cap reserva al web del Centre Cívic, a la sala hi ha algunes cadires que romandran buides durant tota la funció. Què ha passat?

Doncs que a vegades es reserva i el dia de l’espectacle ens trobem amb febre, hi ha un imprevist o tenim un compromís ineludible. De vegades simplement passa que es canvia d’opinió i no s’hi assisteix. No passa res… O sí?

Si no cancel·les la teva reserva i hi ha llista d’espera per veure l’espectacle, la teva entrada no es podrà aprofitar.

Per això demanem sempre que es tornin les entrades i que es faci com més aviat millor; d’aquesta manera, una altra persona se’n podrà beneficiar.

No et preocupis si no hi pots assistir, o si finalment no et ve de gust veure l’espectacle, ja et diem que no passa res. Cancel·la la teva reserva. És fàcil i ràpid. Pots fer-ho directament al centre, per telèfon, o des de la mateixa web.

Aquí tens com es fa: Guia per a cancel·lar la meva reserva

Comments

Comments are closed.

More in General