General

Convocatòria de residències infantils 2022

0

Convocatòria oberta a partir de: 29 de març del 2022
Data límit de presentació de propostes: 18 d’abril del 2022

CONVOCATÒRIA TANCADA

El Centre Cívic Guinardó està compromès amb els processos de creació i volem dotar als artistes de recursos i d’un entorn d’intercanvi de coneixement. Obrim una convocatòria especial de residència per la creació d’un espectacle infantil.

Oferim durant maig, juny, setembre, octubre i novembre del 2022 un espai de 50 m2, amb equip de so i possibilitat de miralls i terra de parquet, per la creació d’un espectacle que serà programat al centre cívic Guinardó al desembre del 2022. La remuneració d’aquesta contractació serà de 400 € (abans d’impostos) que es pagaran després de l’actuació.

• Per poder participar en la convocatòria cal presentar un dossier que ha d’incloure:
– proposta de treball: descripció del projecte, justificació, tècniques aplicades, tractament, fitxa artística i tècnica.
– calendari de treball: disponibilitat d’horaris, espai requerit i necessitats tècniques dels assajos.
– necessitats tècniques per l’estrena de l’espectacle.
– material de creacions anteriors.
– currículum de la companyia i dels integrants d’ aquesta.

• L’horari i espai a utilitzar en la residència, es pactarà entre la companyia i les possibilitats del centre.

• En casos puntuals i per necessitat del centre cívic, aquest es reserva el dret de moure a la companyia d’espai o d’horari.

• Es faran reunions periòdiques amb el centre cívic de supervisió del procés de creació dels projectes de les companyies residents.

• En centre cívic seleccionarà entre un i tres projectes d’ entre totes les propostes presentades a la convocatòria.

• El centre cívic es reserva el dret de deixar deserta la convocatòria si no considera adient cap de les propostes.

• Un cop rebudes les propostes i feta la selecció es concertarà una reunió amb les companyies. Es farà la signatura d’acords i compromisos entre els sol·licitants i el centre cívic.

• Les companyies no seleccionades seran degudament informades per correu electrònic.

• Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització, la qual es reserva el dret de modificar-les sense que això representi cap compromís amb els grups participants. Aquests seran degudament informats dels canvis.

• Per poder participar en la convocatòria cal omplir la fitxa de sol·licitud i enviar-la amb la resta de documentació demanada al mail: informacio@ccguinardo.cat

Comments

Comments are closed.

More in General