Properes exposicions

Jardins sota l’asfalt

0

Del 5 d’octubre al 25 de novembre, sala Jaume Valor i sala Stripart

Durant el confinament per la covid-19 les herbes silvestres van envair les ciutats.

Aquest és el punt de partida de “Jardins sota l’asfalt”, que apunta, d’una banda, a les herbes silvestres —conegudes popularment com a “males herbes”— que creixen als racons de les ciutats i aporten biodiversitat i, de l’altra, a allò que es coneix com a tercer paisatge, aquests terrenys indefinits, no productius, en els quals creixen descontrolades les espècies arvenses. 

Laia Noal ens proposa una reflexió sobre la relació de l’urbanisme i l’ésser humà amb la naturalesa i visibilitza que, sota de l’asfalt, hi ha un jardí en potència que, en un context de crisi climàtica, hauríem de deixar brollar.

 

ACTIVITATS COMPLEMENTARIES

Itinerari “Descobreix el tercer paisatge que ens envolta”

25 de novembre a les 10h

Saps què és el Tercer paisatge? En aquesta passejada pel districte d’Horta-Guinardó descobriràs què són i on es troben aquests paisatges. L’artista Laia Noal ens proposa noves perspectives per entendre la nostra relació amb la natura dins la ciutat i repensar els espais verds que sovint ignorem o no valorem.

Activitat complementària a l’exposició ‘Jardins sota l’asfalt’ del cicle Temporals’23

Inscripcions

Fes el teu herbari en família

Dissabte 28 d’octubre, de 10.30 a 13.30 h

Us proposem una activitat diferent i molt enriquidora per gaudir en família. Farem una passejada pel barri, descobrint i fotografiant les diferents herbes silvestres que trobem a l’entorn per identificar-les. Tot seguit tornarem al centre cívic i amb dibuix, ceres de colors i aquarel·la crearem el nostre propi herbari que enquadernarem i ens podrem endur a casa!

Es necessari portar un telèfon mòbil o una tablet i instal·lar l’aplicació gratuïta PlantNet. Es poden portar els materials artístics personals de dibuix, aquarel·la i collage que es desitgi.

Activitat complementària a l’exposició ‘Jardins sota l’asfalt’ del cicle Temporals’23

Inscripcions

-UNA INSCRIPCIÓ INCLOU TOTS ELS MEMBRES D’UNA FAMÍLIA-

Comments

Comments are closed.