# Sala Jaume ValorExposicionsExposicionsProperes exposicions

MAR BLAVAVERDA MAR

0

Aquesta col·lecció de marines va ser realitzada durant i després del confinament del 2020. És un homenatge a nosaltres, els éssers humans i a la Mar Meditarrània, força vital imprescindible, tan suau i càlid a l’estiu com brau i gèlid a l’hivern.
Aquestes facetes de la mar semblen reflectir les nostres vivències humanes, com els colors, a vegades freds, unes altres càlids, assolellats i fins a vermells, assenyalant la tàcita presència humana i la nostra tossuda esperança d’un futur millor en el qual viure, gaudir i desenvolupar-nos lliurement.

María Soldano Nielsen, descendent d’una família d’artistes vocacionals. Va estudiar a l’Escuela Nacional de Bellas Artes de Buenos Aires, Argentina.
Participa en exposicions col·lectives i personals des del 1973 tant a Amèrica com a Europa. Arrelada des de fa 20 anys a Barcelona sempre creant, comercialitza i exposa el seu art a Espanya, Anglaterra, Alemanya, el Brasil i l’Argentina. El seu estil d’expressió artística es desenvolupa lliurement dins l’Expressionisme Abstracte, amb esporàdiques incursions en la figuració i el paisatge; com en aquesta mostra que recorre les marines per a transmetre un missatge càlid, agradable i de fàcil lectura.

Comments

Comments are closed.