Inscripcions tallers Primavera 2020
Ens quedem a casa!

Han passat molts dies de confinament des que vam haver de tancar les portes a causa de la situació actual. Sabem que per a molts i moltes de vosaltres el Centre Cívic Guinardó és un punt de trobada i que enyoreu els tallers, xerrades de ciència, càpsules d’informàtica, obres de teatre... És per això que hem dissenyat tota una nova programació de tallers i activitats, excepcionalment, en modalitat telemàtica.

Es tracten de tallers i activitats totalment gratuïts i en grups tancats amb places limitades, que es realitzaran a través de videoconferència. Per tant, serà imprescindible realitzar inscripció a través del nostre web

Totes les instruccions relatives a com entrar al taller o com fer servir l’eina de videoconferència, entre altres, seran enviades amb uns dies d’antelació a les persones inscrites abans de l’inici de l’activitat, intentant facilitar-vos l’accés i que sigui el més senzill possible.

 

INFORMACIÓ ESPECÍFICA INSCRIPCIONS EN LÍNIA:

  • Quan em puc inscriure? A partir de dimecres 13 de maig a les 9.30 h i fins a esgotar places.
  • Com? Les inscripcions podran efectuar-se només per Internet a través del següent enllaç 
  • Les places són limitades? Sí, per a totes les activitats les places són limitades.
  • Què passa si em quedo sense plaça? Et podem inscriure en llista d’espera i si hi ha qualsevol baixa, t’avisarem. Si vols inscriure’t en llista d’espera, envia’ns un correu a informacio@ccguinardo.cat i ho farem.
  • Es pot apuntar tothom? Sí, però les inscripcions són nominals i cal estar registrat com a usuari de l’equipament. Per tant, si és la primera activitat que faràs amb nosaltres t’hauràs de registrar.
  • Com em puc registrar? Enllaç al manual/guia.
  • Quantes inscripcions puc fer? Et pots apuntar a tots els tallers que vulguis, però el nombre d’inscripcions per taller està limitat a un.
  • Els tallers i activitats són per a totes les edats? Si no s'especifica el contrari, tots els tallers són per a majors de 18 anys.
 
 
 

 TROBA EL TEU TALLER I FES LA TEVA INSCRIPCIÓ!

 

Compartir