Sala Stripart
Art jove emergent

08/04/2021 > 04/05/2021
Preu: Entrada lliure i gratuïta

La sala Stripart està dedicada al foment de la creació emergent, oferint als artistes menors de 35 anys i que han participat en la Mostra d'Art Jove Stripart, l'oportunitat de realitzar una exposició individual. 

Cossos dissidents

Exposició a càrrec d'Anna Crespo.

 

El cos és un territori on s'estructuren i conflueixen diverses relacions de poder, de tal manera que l’hem d'entendre com una eina política tant individual com col·lectiva. Cossos dissidents visibilitza construccions corporals, identitats i posicionaments dins de la multiplicitat de subjectes que conformen la nostra societat. Reivindicant un trencament d'aquests patrons normatius que ens constrenyen, transformant les dissidències en la recerca d'una realitat diversa i necessària.

"Partint de l'escultura com a llenguatge vertebrador sense deixar en banda altres expressions gràfico-plàstiques tracto un art volgudament social i polític que s'endinsa en vivències i reivindicacions dins d'àmbits com la geopolítica, el gènere i el cos. Donant rellevància a tècniques i materials tradicionals per tractar temes contemporanis i aparentment antagònics de tal manera que, el concepte i l'obra dialoguin creant un discurs estèticament pròxim i amb caràcter transformador."

Web de l'artista.

Instagram de l'artista.

 


 

Dimarts 13 d'abril

Visites guiades a l'exposició Cossos dissidents, amb l'artista Anna Crespo.

  • 1r torn a les 19 h.
  • 2n torn a les 19.45 h.

 

Compartir