Detrás de... + Octubre + Ego - Sistema
Cia. Ombu / Octavi de la Iglesia / Elena Schisano i Gennaro Maione

Divendres 12 de maig a les 20h

Preu: Preu: 3,50 € (entrada única per les 3 actuacions)

Detrás de...

Cía. Ombu

Dansa-circ

18  minuts

Sinopsi  El meu nom no importa. Ni el meu origen. En realitat no tinc nom, ni sexe, ni edat, ni terra. La meva ànima és transparent: si traieu el cap i la mireu, us enfonsareu en una claredat freda i vertiginosa; i al seu fons no trobareu res que sigui meu. Res, excepte la imatge del vostre desig, que fins ara ignoràveu.

---------------------------------------------------------

OCTUBRE

Idea i creació: Octavi de la Iglesia i Albert Tola

Interpretació: Octavi de la Iglesia

Text
 
15 minuts

----------------------------------------------------------

Ego-Sistema

Idea i direcció Elena Schisano. Coreografia i interpretació Elena Schisano i Gennaro Maione

Dansa

25 minuts

Sinopsi   Poc ens podem negar al nostre desig de resultar atractius. Tots desitgem ser estimats, no és cert? Però sembla que ens hagin fet un rentat de cervell per fer-nos creure que per a ser estimats i per fer que ens estimin, necessitem tenir el nas més petit, els pits més grans, la pell més estirada, les cames més llargues, els ventres més plans...

Què genera aquesta cultura? Vincular l’autoestima a la nostra imatge física. Les conseqüències psicològiques i emocionals que això comporta són tan complexes com ara fomentar un ego insà, entre d’altres.

Es pot viure més enllà d’aquesta trama de patrons psico-culturals i pautes socials? És realment possible construir una existència al marge del vòrtex?

Obres de creació pròpia. En finalitzar, diàleg amb els autors sobre el procés de creació.

 

*Reserva d'entrades a partir del dilluns de la setmana corrresponent. Reserves vàlides fins 15 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

 

On: Sala d'actes del Centre Cívic Guinardó

Compartir