De (re) Construir
Instal·lació a càrrec de Paula Vicente Puiggròs.

07/11/2019 > 03/12/2019
Preu: Gratuït

El projecte expositiu es planteja com una instal·lació que sorgeix de la sensació d’estar en mig d’un lloc, un món, en el que tot ja està decidit i construït sense que ningú ens hagi preguntat res.

A partir d’aquest punt d’inici, es desenvolupen una sèrie d’obres que pretenen fer reflexionar sobre di­versos àmbits de la nostra societat com ara el capi­tal econòmic, l’educació, les jerarquies de poder o la pressa de la societat contemporània des d’un punt de vista crític però també des de la confiança i l’esperança de poder trobar alter­natives.

Posar en dubte allò establert per buscar noves formes de fer. Deconstruir, reconstruir.

 

Crec que tot projecte fa l’arrel en una preocupació o interès, encara que a l’ inici no sempre en siguem conscients.

Treballo i exploro a partir del que veig, de l’entorn que ens envolta a la gent del meu voltant i a mi dins una ciutat organitzada amb un capitalisme que es presenta com a dogma.

Suposo que d’alguna manera el món artístic em dóna l’oportunitat de barrejar idees que no sabria unir, de parlar de coses que no sabria explicar. D’aprofitar aquest terreny imprecís per replantejar la realitat que vivim des d’un altre punt de vista, desconstruir allò establert. Qüestionar els límits de la veritat, allò que “és així”.

Una excusa per situar-me en un indret poc definit i fer-ne sorgir alguna cosa sincera.

 

On: Sala Stripart

Web: https://paulavicente.hotglue.me/

Compartir