COSMOTOPIA
Victor Cano

06/02/2020 > 03/03/2020
Preu: Entrada lliure i gratuïta.

Cosmotopia neix d’un fort sentiment intuïtiu que no cessa en el seu intent de voler revelar una realitat immaterial com quelcom que pugui arribar a considerar-se part de la nostra realitat quotidiana.

Desviant la mirada enfocada cap a una visió perifèrica i absoluta, és l’afany d’aquest estudi experimental el de proposar algunes especulacions que qüestionin la pròpia tangibilitat de la matèria a través de formalitzacions que giren al voltant de conceptes com la percepció espacial, la clàssica contraposició entre caos i ordre o els intersticis espacials.

D’aquesta manera les obres que conformen aquesta exposició proposen nous recorreguts a través de l’experiència sensorial de l’espai i conviden a estimular els sentits ocults de l’espectador, desafiant així a l’hegemonia de la visió com a quasi totalitzadora de la nostra comprensió de l’experimentable com a real.

LINKS

www.victorcano.net 

IG: vic.c.art


 

Dijous 27 de febrer, a les 19 h.

Cosmotopia, el procés i altres preguntes

Xerrada sobre l’exposició ‘COSMOTOPIA’ a càrrec de l’artista Víctor Cano

 

Amb aquesta xerrada l’artista compartirà el procés de treball i algunes de les tècniques més complexes utilitzades en el desenvolupament de les peces que componen l’exposició, així com alguns dels seus principals referents teòrics i formals. La presentació i recorregut a través de les obres es planteja des de la bidireccionalitat comunicativa amb els assistents i des de la idea de crear un ambient on poder compartir interessos comuns.

 

Activitat gratuïta amb places limitades.

Inscripcions a: informacio@ccguinardo.cat

On: Sala Stripart

Web: www.victorcano.net

Compartir