OBRIM EL CENTRE!
Tornem a partir de dijous 18 de juny

Divendres 12 de juny de 2020

Obrim!

Tornem a partir del dia 18 de juny.

Han passat tres mesos des que vam tancar els Centres Cívics de Barcelona per col·laborar en la lluita contra la Covid-19. Han estat noranta dies de treballar portes endins i potenciar la presència a les xarxes socials amb propostes culturals i formatives de tota mena. Per fi ha arribat el moment de tornar a obrir les portes de bat a bat. A partir del dia 18 de juny, tornarem a veure'ns les cares! Trobareu alguns canvis físics i noves maneres de fer, que hem implementat per garantir la seguretat de tothom.Progressivament recuperarem les activitats i serveis habituals, adaptades a les mesures sanitàries establertes.

Aquest mes de juliol serà diferent. Hem hagut de posposar el nostre festival d'art emergent STRIPART fins l'estiu de 2021, però estem treballant en poder oferir-vos un bon grapat de tallers i activitats que de ben segur satisfaran les vostres expectatives. Estigueu atents al nostre web i xarxes socials perquè en breu us podrem informar de tota la programació.

Molt il·lusionats amb la idea de tornar-vos a veure, a partir de dijous 18 de juny estarem a la vostra disposició de forma presencial i telefònica de 10 a 14h i de 16 a 21h.

Sigueu benvinguts!

 

Compartir