CIRC-HOP Guinardó
Fusió de Circ i Dansa Urbana

Divendres 18 de setembre, a les 19h

Preu: Gratuït

Mostra de peces curtes de cultura urbana a l'aire lliure. Diferents universos creatius com el beatbox, el circ i la dansa urbana es barregen en un espectacle ple de ritme i acrobàcia.

Activitat emmarcada al HOP20, 10es Trobades de dansa i cultura urbana.

PROGRAMA:

AFRIKAN POWER presenta TONGUE BROWN
Cia formada per Tongue, Ballarí de breakdance i acròbata que ha viatjat per tot el món amb el Circus Baobab el major circ africà. Tongue Ha creat un número impressionant que fusiona el breakdance, l'acrobàcia i la roda Cyr. L'espectacle està inspirat en l'energia i vitalitat que el músic I ballarí James Brown imprimia als seus espectacles. També realitzarà un segon número de circ de pilotes de rebot.

CIA FREVO BARCELONA presenta FOLKLORE URBÀ.
Un espectacle que explora les connexions entre el Folklor I la cultura urbana. Una recerca de les danses populars del Nordest del Brasil amb la intenció de portar-les a l'escena de les danses urbanes. Els moviments de Frevo, Roda de Coco I la Capoeira entren en diàleg amb el Breakdance, el House I la dansa contemporània, estils que formen part del background dels artistes.

CIA URBAN MOTION CREW presenta CONNEXIONS.
Una peça de dansa que fusiona el Breaking i el Hip Hop amb moviments experimentals de flexibilitat i contemporanis basant-se en conceptes com els threads, floor work, i el freestyle la qual cosa mitjançant les articulacions connecta uns moviments amb altres per crear una fluïdesa i una continuïtat que sembla sense fi. Permet expressar les infinites possibilitats del cos mitjançant la dansa i els detalls fent veure amb suavitat i subtilesa moviments complexos i abstractes.

EL PULMON BEATBOX (beatboxing). El Pulmon és un beatboxer que sona a funk, electro-swing, rock, latin i qualsevol estil musical que sigui necessari. Aquest vocalista produeix tota la música davant del públic fent que cada sessió sigui una peça única. Els ritmes contundents i el so electro-orgànic que els caracteritzen aixequen el públic allà on van.

HOP BATTLE presenta EL VOLCÀ
El Volcà són batalles d'exhibició de dansa urbana que com una erupció volcànica, crea un magma emergent que esclata amb una gran força i energia imprevisible, en forma de seqüències ràpides, coreografies acrobàtiques i gran destresa, que deixarà al públic ardent i impressionat.

 

Activitat gratuïta amb places limitades.

Cal reservar plaça a la web del centre cívic Guinardó.

Compartir