Us esperem!
A partir de dilluns 23 de novembre.

Després de la pausa de tres setmanes per aplanar la corba de contagis de la covid-19, els Centres Cívics de Barcelona reprenem l'activitat presencial oberta al públic.

Progressivament, a partir del dilluns 23 de novembre, tornen les propostes culturals als cinquanta-dos equipaments de la xarxa, seguint les mesures sanitàries establertes, com sempre. En tenim moltes ganes!

Es mantindran les activitats previstes i es reprogramaran les activitats que s'han hagut d'ajornar aquests dies, sempre que sigui possible. Les activitats formatives i les xerrades se seguiran impartint en línia.

Recordeu que és imprescindible reservar plaça per a qualsevol activitat presencial. També és important tenir en compte de la reducció de seients disponibles, per la qual cosa si teniu entrades i finalment no podeu venir, si us plau, retorneu-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Paral·lelament al retorn als espais escènics, es mantindran les propostes virtuals. Si no us voleu perdre cap iniciativa, podeu seguir-nos a les xarxes socials, consultar la web i apuntar-vos als butlletins informatius.

Compartir