Fragments
Una mostra de fotografia a càrrec d'Alejandra Morales, Francesc Mas i Miquel Solanellas.

05/01/2021 > 02/02/2021
Preu: Entrada lliure i gratuïta

Estem en un any de traspàs, un any en què el mes de febrer té 29 dies. És un mes diferent ja que això només passa cada quatre anys.

Aquest febrer de l’any 2020 surt de la norma. És per això que ens vàrem proposar un repte fotogràfic diferent. Durant aquests 29 dies especials, intercanviaríem, cadascú de nosaltres de manera diària una fotografia, penjant-la al grup de whatsapp que compartim els tres. Ara bé, les fotografies haurien de ser preses amb unes condicions especials.

Tema: lliure; Procés fotogràfic: exclusivament fetes i editades amb el telèfon mòbil i per últim la fotografia hauria d’haver estat presa el mateix dia de l’enviament.

El resultat ha estat una col·lecció de 87 fotografies de temàtica diversa,  amb el comú denominador de la quotidianitat iamb l’empremta personal pròpia de cada fotògraf, de la que calia fer-ne una selecció per al treball final. Així cadascú de nosaltres ha escollit 10 fotografies d’un altre company, aplicant lliurement un criteri de selecció subjectiu.

El resultat d’aquest procés ha estat FRAGMENTS, que inclou les 30 fotografies seleccionades y ordenades de tal manera que cada una guarda relació amb l’anterior i la posterior.

 

El col·lectiu HYDRONIUM està format per tres fotògrafs, tres amics, Alejandra Morales, Francesc Mas i Miquel Solanellas, que es van conèixer el 2017 en un curs de Fotografia d'Autor de l'IEFC.

Complementaris en els seus interessos i formació (fotògraf artístic l'Alejandra, Francesc un paisatgista que estima el reportatge i Miquel un fotògraf de carrer), han pogut combinar-los per a la realització de diversos projectes fotogràfics que s'han enriquit amb les aportacions de cadascun d'ells.

El primer d'aquests, amb el nom propi del col·lectiu HYDRONIUM, s'ha presentat en diverses exposicions i festivals (actualment a la Sala Dalger de Caldes de Montbui). El present, FRAGMENTS, és el segon, i actualment s'està duent a terme un tercer projecte.

 

On: Sala Jaume Valor

Compartir