Constants, pacients
Una instal·lació d'Anna Sevilla Paris.

04/02/2021 > 02/03/2021
Preu: Entrada lliure i gratuïta

Quasi com en un procés encara vigent, la mostra Constants, pacients es presenta com una instal·lació la qual, la seva intenció principal, és la d’ocupar i habitar l’espai expositiu a la vegada de proposar espais on puguin ocórrer coses. Trobo necessari posar atenció sobre les necessitats del món material que ens envolta i pensar sobre els usos i les diverses formes de conviure i fer-nos càrrec de tot això, per així albirar la gran xarxa que (ens) possibilita i que (ens) fa, sempre en relació amb la resta.

Parteixo de la premissa que res no pot fer-se sense la presència ni el suport d’altres coses i elements, i una de les fites aquí és mostrar tot aquest conjunt d’assemblatges i espais de contacte. M’interessen les relacions que es van generant dins de tots aquests processos, i la intenció és que la proposta es situï just enmig d’aquests diàlegs processuals, que són sempre constants, i pacients.

Doncs, l’espai generat es presenta encara en moviment, amb la voluntat de poder mostrar el que sol residir ocult i posant sobre la taula el que es manté present, intens i vulnerable als processos.

Em captiva el fet que les peces, els elements, la matèria o els espais puguin mostrar-se bruts, toscos o desordenats, a la vegada que són vulnerables als canvis i a tot el que les envolta.

Aquesta mostra vol fer propers i palpables certs espais, materialitats i objectes que, poc a poc, però amb l’ànsia de la pausa, es van construint i van mutant, sempre en relació amb.

L’exposició vol ser i presentar-se viva.

 

 

Em mantinc en un estat dispers per a pensar en tot el que vindrà. Aquesta dispersió l’entenc com a rigorosa i acurada, ja que una de les meves preocupacions més candents és la cerca de maneres de fer, dir, explicar, albirar... sempre subjectives i determinades.

Treballo des del (re-)ordenament i el (re-)encaix d’una mena de collage a partir de fragments, amb la fita de generar un cos inquiet i bellugós.

Tinc molt en compte que el que s’entén com a estabilitat en molts casos acaba sent una mena de ficció́: la concepció́ d’estabilitat és una arma de doble tall, i m’interessa treballar des d’aquests espais, precisament per a desestabilitzar i generar imatges, situacions o condicions que, en la seva condició́ borrosa, puguin dispersar-se en les seves lectures i actuar des d’una mena d’intriga.

Per tant, el que es presenta és un fer i un desfer; una construcció́ que funciona per filtratge i per la cuida del que, poc a poc, es va deixant veure.  


 

- Dimarts 23 de febrer a les 19h
 
Visita guiada a l'exposició 'Constants, pacients':
 
L'artista Anna Sevilla Paris farà una breu visita comentada per l'exposició "Constants, pacients" que es pot veure al CC fins el 2 de març. Places limitades.
Cal fer inscripció prèvia enviant un mail a informacio@ccguinardo.cat, amb el nom complet, telèfon i mail de contacte.
 
 
 
- Dimarts 23 de febrer a les 19.30h
 
Visita guiada a l'exposició 'Constants, pacients':
 
L'artista Anna Sevilla Paris farà una breu visita comentada per l'exposició "Constants, pacients" que es pot veure al CC fins el 2 de març. Places limitades.
Cal fer inscripció prèvia enviant un mail a informacio@ccguinardo.cat, amb el nom complet, telèfon i mail de contacte.

On: Sala Stripart

Compartir