Carnestoltes del Guinardó 2021

Concurs de disfresses del Guinardó 2021

Aquest any tindrem un Carnestoltes diferent, però això no vol dir que no celebrarem el Carnaval amb moltes ganes, ni que deixarem de fer el concurs de disfresses de cada any!  

Envieu-nos les vostres fotografies disfressats, sigui en categoria individual o en categoria grup bombolla. Participeu en el concurs de disfresses i sereu protagonistes de la “Rua Visual Poca-soltes del Guinardó”. 

De l’1 al 9 de febrer envia les teves fotos, en categoria “individual” o “grup bombolla” mitjançant aquest formulari. 

Coneixerem als guanyadors a través de les xarxes socials i web del Casal Mas Guinardó i del Centre Cívic Guinardó el dia 15 de febrer.  

 

Rua Visual Poca-soltes del Guinardó 2021

A partir del 13 de febrer visita la “Rua Visual Poca-soltes” de Carnaval pels carrers del barri, amb imatges dels protagonistes i participants del  concurs  de disfresses d’enguany al Guinardó.  Trobarem imatges a les parets i comerços del Guinardó, des de la plaça del Nen de la Rutlla fins a la plaça del Mercat passant per la plaça del Guinardó. 

  

Organitzen: Assoc. Comerciants del Guinardó, APV  (secció AG. SCOUT MAS GUINARDÓ 31), AFA Escola del Guinardó, Mercat del Guinardó, Xerrac ARTS PLÀSTIQUES FESTES I TRADICIONS, Geganters i tabalers AFA Arc Iris, Casal Mas Guinardó i Centre Cívic Guinardó.

Annexes

Formulari

Compartir