Tan poca Luz para tanta tiniebla
Una mostra de Colectivo Viaje Imaginario.

06/05/2021 > 02/06/2021
Preu: Gratuït

Un dels temes atemporals, als quals es torna una vegada i una altra, és la Mort, perquè tots l'experimentem inevitablement durant la vida de diferents maneres. Tan poca Luz para tanta tiniebla és una exposició que encara aquesta qüestió des de diferents perspectives: La mort com a trànsit, com a viatge d'un estat a un altre, com a experiència de transformació constant i cíclica on principi i final es confonen. La mort que obre pas a una nova vida. La mort com a experiència desintegradora de la identitat i de profund desarrelament davant una crisi o una pèrdua. 

A la mostra hi són presents també elements simbòlics clàssics com el foc i el seu poder catàrtic, i el binomi llum/foscor que dóna títol a la mostra i que funciona com a eix vertebrador amb tota la seva càrrega simbòlica tan estretament vinculada a la creació de la imatge fotogràfica. La llum com a entitat física capaç de crear i també de destruir una imatge. 

Així mateix l'exposició també recull  aspectes més antropològics relacionats amb l'ús vernacle que es fa de la fotografia a l'Índia, per a homenatjar i recordar de manera pública als éssers estimats morts. 

Vida i mort coexisteixen i, igual que la llum i l'ombra, no poden existir l'una sense l'altra.

 

Integrants:

On: Sala Jaume Valor

Annexes

Exposicions

Compartir