# Sala StripartExposicionsProperes exposicions

Re- cnstrccns

0

Del 9 de setembre al 5 d’octubre, sala d’exposicions Stripart.

El moment és una cosa tan esquiva com intangible. No es necessiten anys per notar el pas del temps, amb uns segons és suficient. La sensació ja no és la mateixa, ja no estem vivint alguna cosa per primera vegada, ara estem intentant reconstruir imatges mentals amb els trossets que recordem d’aquella realitat. El moment no es pensa ni s’expressa, es viu.

El record, d’altra banda, és un exercici mental. És un intent d’escodrinyar cada detall d’aquell lloc, aquella cadira, aquella brisa, el cant dels ocells, l’olor del pi… aquell lloc en aquell precís instant, que ja no existeix perquè ja va existir. Recordar és viatjar sense moure’s del lloc.

  • instagram: @nico_analog (fotografía) @nico_ncept (conceptual)n

Dimarts 21 de setembre a les 19h – Activitat paral·lela a l’exposició Re-cnstrccns

Transfer de Polaroid, a càrrec de l’artista Nico Buceta.

Taller pràctic enfocat en aprendre la tècnica de modificar manualment fotografies Polaroid i transferir-les a un altre suport.
Aprendrem les bases per fer-ho de forma ràpida i senzilla, resolent els dubtes més comuns en iniciar-se en aquesta tècnica: Fins a quin punt puc modificar la meva imatge? La puc transferir a qualsevol superfície? Són transparents i puc superposar-les?
Resoldrem aquestes qüestions i acabareu el taller amb la vostra pròpia transfer de Polaroid!

  • Activitat gratuïta, material a càrrec dels participants. No calen coneixements previs.
  • Places limitades, cal reservar plaça.

*Inscripcions a les activitats

Comments

Comments are closed.