Exposicions

Recital a les flors i passejada botànica Our Garden, amb el Gabriel Ventura

0

Dissabte, 14 de maig de 11 a 12 h

Recital poètic en moviment conduït pel poeta Gabriel Ventura emmarcat en el projecte Our Garden del fotògraf Román Yñán dins el cicle Temporals, un programa d’arts visuals impulsat per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona.

El creixement, el cicle de la vida, sembrar, regar, esperar i brotar… Són processos que es donen en la formació tant d’una família com d’un jardí.

Román Yñán des de la fotografia i la instal·lació, i Gabriel Ventura des de la poesia, ens conviden a acompanyar-los en aquest passeig des de l’exposició Our Garden al Centre Cívic Guinardó fins als Jardins del Doctor Pla i Armengol.

El treball fotogràfic de Román Yñán és un diàleg amb la realitat a través d’un espai quotidià, el seu propi. Membre fundador de Standard Books, ha treballat en publicacions internacionals, en projectes de publicitat i d’arquitectura, i en rodatges cinematogràfics, entre ells, els de l’Albert Serra, on coneix en Gabriel Ventura.

La pràctica poètica de Gabriel Ventura creua contínuament les arts visuals i escèniques enriquint-se i enriquint-les simultàniament. Ha col·laborat amb diversos artistes, publicacions, performances i exposicions, així com publicat Apunts per a un incendi dels ulls (Documents Documenta, 2020), W (Edicions Poncianes, 2017) i Ignar (Edicions Poncianes, 2013).

Punt de trobada: Centre Cívic Guinardó.

Inscripcions

Comments

Comments are closed.

More in Exposicions