# Sala StripartExposicionsProperes exposicions

Vértigo y orden

0

Del 7 al 29 d’octubre.

  • Activitat paral·lela: Crea i experimenta amb el paper. Dijous 28 d’octubre a les 19 h. Més informació. 

Moments d’una vida mutant, que pren camins sinuosos i trontolla pel precipici. A poc a poc tot gira vertiginosament, la barreja entre por i eufòria que em porta cap a allò desconegut. Aigua brava que erosiona els meus racons, aire dominant de les cantonades. Claredat il·luminant sempre endins que es reflecteix en tot el que m’envolta. Metamorfosi de les mans de l’aliè que fan de mi un lloc de refugi. Camino cap endavant, a vegades retrocedeixo, arribo a l’èxtasi i també caic al buit. Però continuo sent el que era, a vegades més ferma i altres més fràgil. Així i tot sempre dins de la meva veritat: jo mateixa i res més.


Noviembre està format per Candela i Celia, dues amigues que portem creixent artísticament juntes molts anys a la ciutat de Barcelona. Cadascuna ha anat ampliant els seus coneixements per a posar-los en comú en allò que més ens agrada, la fotografia i els llibres artístics. Sempre jugant amb les possibilitats del paper i les diferents lectures que pot tenir. La incessant cerca de bellesa allà on mirem, ens ha creat des de sempre una gran inquietud per aprendre diferents maneres de plasmar-la, treure-la del nostre cor i comunicar amb ella. Sempre obertes a noves maneres de conèixer i conèixer-nos.

Noviembre està en constant moviment, l’aire fresc l’aviva, té la necessitat d’expressar-se i impregnar-se d’allò que l’envolta. Li agrada experimentar sense perdre la seva essència. Amb la seva astúcia i picardia aconsegueix el que vol. Tot passa per les seves mans, que creen, juguen, agafen i transmeten. Noviembre no s’està quieta.

Comments

Comments are closed.