RESIDÈNCIA ARTÍSTICA BAMBALINA

Convocatòria oberta a la Residència Artística Bambalina 2024

 

Si opteu per la forma telemàtica, cal que envieu la documentació a través d’aquest formulari:

 

 

Les bases completes de la convocatòria del projecte Bambalina de Residències Artístiques estan disponibles aquí.

Bambalina és un projecte del Centre Cívic La Cadena que té com objectiu fomentar la creativitat escènica i donar suport al desenvolupament de projectes artístics. El projecte busca promoure la creació de la cultura i oferir el Centre Cívic com un espai obert i cultural de referència al barri i a la ciutat.

La idea d’aquesta residència és oferir un espai de creació a col·lectiu i companyies que volen tirar endavant projectes artístics, fins a 3 mesos d'assaig entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2024.

També amb la voluntat de, després, poder programar aquests projectes dins la proposta cultural del centre i oferir-ho a la gent del barri. 

 

El Centre Cívic La Cadena obrim la convocatòria al projecte Bambalina 2024 de Residències Artístiques. Bambalina neix amb la voluntat de fomentar la creativitat escènica i donar suport al desenvolupament de projectes artístics de companyies, col·lectius i persones del nostre barri, districte i ciutat.

Des de l’1 de juliol i fins al 10 d’octubre de 2023, es poden presentar els projectes artístics de forma telemàtica, presencial o correu postal. Si opteu per la forma telemàtica, cal que envieu la documentació a través d’aquest formulari:

 

Si opteu per la forma presencial, podeu entregar la documentació en un sobre al Centre Cívic La Cadena de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. I si opteu per enviar la documentació per correu postal ho heu de fer a la següent adreça: C. Mare de Déu de Port, 397 08038 Barcelona.

 

Bambalina oferirà un espai d’assaig durant tres mesos en horari de matins de dilluns a dissabte a les companyies, col·lectius o persones finalistes. Alhora, els projectes seleccionats es comprometen a oferir el seu espectacle dins la programació del Centre.

 

 

Companyies seleccionades al Bambalina 2023 

                                                                   

physical

Laura capdevila

Las clitorianas

 

Companyies seleccionades al Bambalina 2022 

Companyies seleccionades al Bambalina 2021

Compartir