INSCRIPCIONS ONLINE

EL PROGRAMA DE TALLERS DEL CENTRE CÍVIC LA SAGRERA es trasllada temporalment!
 
A causa de la situació actual és necessari adequar els espais a la normativa sanitària vigent, per això hem de traslladar temporalment el programa de Tallers del centre cívic a l’Escola CONGRES INDIANS, al Barri de La Sagrera.
 
C/ de les Açores, 1-3, 08027 Barcelona (a 250 metres del Centre Cívic)
 
Les inscripcions i tota la gestió relacionada amb el programa de cursos i tallers, serà gestionada pel personal del Centre Cívic.
 
 

La inscripció per als tallers del proper trimestre 2020 serà ONLINE.

Únicament podran fer la inscripció presencial aquelles persones que hagin s'inscriguin amb descompte: persones en situació d'atur i discapacitat. Hauran de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. 

 

INFORMACIÓ INSCRIPCIONS TRIMESTRE OCTUBRE-DESEMBRE 2020

 

A causa de la situació excepcional que estem vivint amb la covid19, hem adaptat les activitats del Centre a la nova situació.

Aquesta adaptació, comporta la reducció del nombre d’activitats i del nombre de places en cadascuna d’elles, per tal de garantir les mesures establertes per les autoritats sanitàries.

 

Per aquests motius, la inscripció als tallers, seminaris i itineraris d’aquest trimestre Octubre-Desembre 2020 es faran de la següent forma:

 

 • Inscripcions OBERTES A TOTHOM.
 • La inscripció serà ONLINE. Cal estar registrat/a com a usuari/ària del centre a la web. A partir de les 10 h.
 • Les inscripcions presencials són EXCLUSIVAMENT per a les persones amb descompte I CAL DEMANAR CITA PRÈVIA. S'haurà de presentar la documentació en el moment de fer la inscripció. De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
 • La inscripció serà per ordre i fins esgotar les places de l’activitat.

 

TIPOLOGIA D'ACTIVITATS TRIMESTRE OCTUBRE-DESEMBRE 2020

 

FORMAT: HÍBRID PRESENCIAL I ONLINE

 • Aquest trimestre, es prioritzarà la formació presencial però, si per motius sanitaris el centre ha de tancar i no pot obrir, s’oferirà la mateixa activitat online, sempre que sigui possible. 
 • Així, en cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.
 • Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.​​

 

 

MESURES COVID CENTRE CÍVIC La Sagrera

A continuació es detalla el protocol del Centre Cívic La Sagrera pel que fa a la prevenció amb motiu de la covid19 i també les mesures individuals que hauran de seguir les persones que assisteixin a les activitats del centre.

El CC La Sagrera seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:

 • Desinfecció diària de tots els espais.
 • A l’entrada del centre i a cada aula hi haurà dispensador de gel hidroalcohòlic.
 • L’aforament i la disposició del seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal del centre per garantir la distància de seguretat.
 • Als espais no es facilitarà cap material en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.
 • A tots els espais on sigui necessari s’habilitaran diferents horaris per tal de no produir aglomeracions de persones.

 

Mesures individuals:

 • Recorda que a tots el espais del CC La Sagrera cal mantenir una distància de seguretat entre persones de 1.5-2 metres.
 • L’ús de la mascareta és obligatori.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal del CC La Sagrera.
 • Si penses que pots tenir símptomes del covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa i informa’ns. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos ben aviat.

Compartir