NORMATIVA I INSCRIPCIONS TALLERS VOLUNTARIS

A causa de la situació excepcional que estem vivint amb la Covid19, el Projecte de Tallers voluntaris s'ha vist afectat en la seva programació pel que fa a horaris i organització.

 

TALLERS VOLUNTARIS

Els tallers voluntaris són un Projecte Social del Centre Cívic La Sagrera "La Barraca" amb una oferta de tallers trimestrals dirigits per persones que de manera voluntària, comparteixen els seus coneixements.

- El dia de la inscripció es recollirà un donatiu de 10 € destinat a algun projecte social escollit per la Comissió de Talleristes.

- El material necessari per a la realització de cada taller s'indicarà pel propi professor/a a l'inici de tallers.

Si desitges formar part de la plantilla de talleristes voluntaris, escriu un correu a cclasagrera@bcn.cat amb la teva proposta!

 

 

NORMATIVA DE FUNCIONAMENT I INSCRIPCIONS

Inici inscripcions: A partir del dilluns 13 de setembre

Inscripcions presencials. De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h.

 

• La inscripció als tallers voluntaris es farà de forma presencial i trimestral.

• El dia de la inscripció es recollirà un donatiu de 10 € destinat a un projecte social escollit per la Comissió de Talleristes Voluntaris, que s’entregarà durant la inauguració de la Mostra de Tallers Voluntaris, al juny.

• Cada persona pot apuntar-se a un màxim de dos tallers al trimestre.

• Cada persona només podrà realitzar una inscripció per una altra persona.

• El material necessari per a la realització de cada taller s’indicarà pel propi professor/a a l’inici dels tallers i anirà a càrrec de l’usuari/ària.

• El centre es reserva el dret de variar la programació, l’horari o la ubicació d’una activitat si ho considera necessari.

• Cal tenir present que mentre el centre estigui obert al públic no s’interrompran els tallers, únicament els dies festius de calendari no es faran els cursos.

•El centre declina tota responsabilitat per pèrdua de material i d’objectes de valor econòmic o personal. En cas que hi tingueu material, l’haureu de retirar de les sales o armaris en finalitzar la darrera sessió del trimestre.

 

La inscripció a un taller significa l’acceptació d’aquesta normativa.

 

 

 

 

 

Edat: majors de 18 anys

On: CENTRE CÍVIC LA SAGRERA
Adreça: C/ Martí Molins 29

Telèfon: 933 511 702
Email: cclasagrera@bcn.cat

Compartir