Informació dels Tallers Culturals

PREINSCRIPCIONS ALS TALLERS DE TARDOR
Vas fer un taller durant el trimestre d’hivern de 2020? A partir de l'1 de setembre podràs preinscriure’t amb preferència als tallers de tardor! Apunta’t les dates:
  • Presencialment: del dimarts 1 al divendres 4 de setembre de 10 a 13 h i de 17 a 20 h al centre cívic.
  • Online: a partir de les 10 h del dimarts 1 fins al diumenge 6 de setembre al següent enllaç.
Cal tenir en compte que aquesta vegada les renovacions/ preinscripcions funcionaran d’una manera diferent. Aquest cop els alumnes no tindran reservada la seva plaça durant el període de preinscripcions, si no que només tindran prioritat en apuntar-se als diferents tallers de la mateixa branca del seu curs fins a exhaurir places. Consulta a quins tallers podràs inscriure’t amb prioritat en el següent enllaç.
També pots consultar tota la programació dels tallers de tardor al següent enllaç.
INSCRIPCIONS ALS TALLERS DE TARDOR
Si durant el trimestre d’hivern no vas fer cap taller però estàs interessat en realitzar algun curs dels que proposem, a partir del 7 de setembre podràs fer la teva inscripció.
  • Presencialment: a partir del dilluns 7 de setembre de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20h al centre cívic.
  • Online: a partir de les 10 h del dilluns 7 de setembre al següent enllaç.
ASPECTES A TENIR EN COMPTE:
- Les places són limitades per a tots els tallers.
- El pagament del taller es podrà realitzar en efectiu o amb targeta.
- Alguns tallers requereixen material complementari (*ho trobareu indicat). El suplement en concepte de material de les activitats indicades s’haurà d’abonar en efectiu en el moment de la inscripció o el primer dia de classe si s’ha fet la inscripció per Internet.
- Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l’import de la matrícula, excepte si el taller s’anul·la per part de l’organització.
- El centre es reserva el dret a canviar el professor/a, el dia, l’horari o la ubicació de l’activitat en cas que ho consideri oportú.
RECUPERACIONS DELS TALLERS D'HIVERN
El proper dilluns 22 de juny comencem el període de recuperacions dels tallers culturals que van quedar pendents el trimestre d’hivern a causa de l’estat d’alarma.
Les recuperacions es realitzaran amb totes les garanties i mesures de protecció per tal que pugueu gaudir amb seguretat. Podeu trobar el calendari de recuperacions al següent enllaç.

Els tallers es realitzaran amb totes les garanties i mesures de protecció per tal que pugueu gaudir amb seguretat.

 

 

.

Compartir