Escriptura creativa: Claus i característiques dels gèneres literaris

Dilluns
De 19.15 a 20.45h

Preu: 62€

Terror, romàtic, ciència-ficció, negre... Ja no tindran misteri
Hi ha diferències a l'hora d'escriure literatura de gènere? Quines són? Com s'escriu un conte de terror? I un relat romàntic? Vols conèixer les claus dels diferents gèneres literaris? Aquest és el teu taller.
Número de sessions: 8
Data d'inici: 19 d'abril
Susana Hernández ha estudiat Imatge i So i Integració Social, Investigació Privada i Psicologia. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació exercint de crític musical i redactora d'esports, i de locutora de ràdios. Ha publicat una desena de novel·les en castellà i català. Entre elles, les tres novel·les de la sèrie Santana: "Curvas peligorsas, "Contra las cuerdas" i "Cuentas pendientes" i les novel·les en català "Males decisions" Premi Cubelles Noir 2018 que ha estat traduïda a l'italià i "Mai més". Ha participat en diverses antologies de relats i és autora de diverses peces de teatre breu. Imparteix tallers literaris des del 2011.
Si vols saber més de la seu treball consulta les seves xarxes. 
Twitter   Instagram   Facebook
 
D’acord amb la RESOLUCIÓ SLT/971/2021 del 8 d’abril els cursos de primavera començaran a impartir-se en línia. En cas que aquest trimestre puguem retornar a la presencialitat, us ho comunicarem via correu electrònic.

 

Professor/a: Susana Hernández

Inici d'inscripció: 15/03/2021

Web: https://cursoslasedeta.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=25&a=2528

Compartir