Filosofia i Literatura - taller virtual
NOU

Dilluns
De 10.30 a 12h

Preu: 62€

Dues disciplines que es complementen

La filosofia i la literatura han anat de la mà des del principi dels temps perquè han intentat respondre a les mateixes preguntes des de camins paral·lels i en molts casos intercreuats. Què som? D’on venim? Quin és el sentit de la vida? Donarem resposta a les grans qüestions de la identitat i l’existència a partir dels autors i els espais on la filosofia i la literatura es retroben. Autors com Plató, Epicuro, Marsilio Ficino o Mary Shelley i els autors romàntics, ens serviran de guies per intentar entendre’ns com a ésser simbòlics i comprendre el lloc que ocupem a la societat present heretada d’una llarga tradició cultural i filosòfica. Aprendrem a valorar, criticar i qüestionar el nostre corpus d’idees.


Número de sessions: 8

Data d'inici: 19 d'abril

Marcos Yañez és escriptor i divulgador de continguts d'humanitats. Professor de filosofia, història i teoria de l'art en diferents centres de Barcelona. Doctor en humanitats i màster en estudis comparats de literatura, art i pensament per la UPF. Llicenciat en filosofia per la Universitat de Salamanca, especialitat en Estètica i Teoria de l'Art, amb un any d'estudis de Teoria de l'art italià en la Università di Cagliari.
Si vols coneixer més coses de la seva feina, no et perdis la seva web. 

 

El tallers virtuals seran gravats. L’alumnat rebrà un enllaç on trobarà la gravació de la classe i estarà disponible durant 4 dies.

 

Dues disciplines que es complementen

Professor/a: Marcos Yáñez

Inici d'inscripció: 15/03/2021

Web: https://cursoslasedeta.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=25&a=2516

Compartir