Dibuix del cos humà a través de la història de l'art

Dissabte
De 11 a 13h

Preu: 72.33€

Figura i retrat
Analitzarem l’anatomia, els volums i el clarobscur del cos humà a través de les principals obres de la història de l’art realista. Des de les postures clàssiques de l’escultura grega fins a arribar a les obres pictòriques i els dibuixos dels grans mestres. Una mirada diferent per l’estudi del cos humà. El material anirà a càrrec del participant. No cal tenir coneixements previs de dibuix. 
Número de sessions: 7
Data d'inici: 24 d'abril
 
Maria Pappalardi llicenciada cum laude per l'Accademia di Belle Arti de Roma. Es va especialitzar en Creació Artística a la facultat de Bellas Artes de la Universitat Barcelona. Ha col·laborat en l'elaboració de projectes artístics amb entitats com l'EINA (Centro Universitario de Diseño i Arte de Barcelona) o la LAIE, llibreria del CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). Les seves obres han estat exposades en diferents països com Espanya, Itàlia, Corea del Sud, Holanda, Turquia o Veneçuela. El seu treball és centre en el rostre, la textura, l'expressivitat de les mans, que juntament amb el retrat, expressen tota la nostra història i identitat.
Creo en la importancia del múltiple significado de una obra, no único y finito, que no enseñe todo, más bien que mantenga un punto de misterio, dejando espacio a la intuición del espectador. Se establece así un diálogo, un feedback entre el autor y el espectador a través de la obra, un intercambio de energía que proporciona una emoción en quien la observa, el mismo sentimiento que el artista siente pintando. Parafraseando el propósito de Friedrich, el arte verdadero provoca un ciclo que parte del inconsciente del artista, traspasando las esferas de la conciencia, para alojarse en el inconsciente del espectador.” Maria Pappalardi
Segueix-la a Instagram i a Facebook
D’acord amb la RESOLUCIÓ SLT/971/2021 del 8 d’abril els cursos de primavera començaran a impartir-se en línia. En cas que aquest trimestre puguem retornar a la presencialitat, us ho comunicarem via correu electrònic.

Professor/a: Maria Pappalardi

Inici d'inscripció: 15/03/2021

Web: https://cursoslasedeta.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=25&a=2533

Compartir